តម្លៃមុខម្ហូប ក្នុងផ្សារធំថ្មី នៃរាជធានីភ្នំពេញ នៅថ្ងៃទី១១ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២៣
ភ្នំពេញ ៖ តម្លៃមុខម្ហូប ក្នុងផ្សារធំថ្មី ដែលជាផ្សារធំមួយនៅចំកណ្តាលរាជធានីភ្នំពេញ សម្រាប់ថ្ងៃទី១១ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២៣នេះ ក្នុងនោះ រួមមាន៖
តម្លៃគ្រឿងសមុទ្រ
-ក្តាមយក្ស ១គីឡឡូក្រាម ៤៨ម៉ឺនរៀល
-ក្តាមថ្ម មានពង ១គីឡូក្រាម ១០ម៉ឺនរៀល
-ក្តាមថ្មធំ ១គីឡូក្រាម ៩ម៉ឺនរៀល
-ក្តាមថ្មតូច ១គីឡូក្រាម ៦ម៉ឺនរៀល
-ក្តាមសេះ ១គីឡូក្រាម ៧ម៉ឺនរៀល
-បង្គា ធម្មជាតិធំ ១គីឡឡូក្រាម ១០ម៉ឺនរៀល
-បង្គា ធម្មជាតិតូច ១គីឡឡូក្រាម ៦ម៉ឺនរៀល
-បង្គាចិញ្ចឹម ១គីឡឡូក្រាម ៣ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-អយស្ទឺ ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ២ពាន់រៀល
-បរបែល ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-ងាវធំ ១គីឡូក្រាម ៤ម៉ឺនរៀល
-ងាវតូច ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-មឹក ១គីឡឡូក្រាម ៤ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-ត្រីអន្ទង់ ១គីឡូក្រាម ៨ម៉ឺនរៀល
-ត្រីដំរី ១គីឡូក្រាម ១០ម៉ឺន ៦ពាន់រៀល
-ត្រីសាបាក់ ១គីឡឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-ត្រីក្រហមតូច ១គីឡូក្រាម ៣ម៉ឺនរៀល
-ត្រីក្រហមធំ ១គីឡូក្រាម ៥ម៉ឺនរៀល
-ត្រីតឹកកែ ១គីឡូក្រាម ៦ម៉ឺនរៀល
តម្លៃសាច់គោ
-សាច់សុទ្ធ ១គីឡូក្រាម ៤ម៉ឺនរៀល
-សាច់កំភួនជើង ៤ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-សាច់ស្លម្ជូរ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
តម្លៃសាច់ជ្រូកស្រែ
-សាច់សុទ្ធ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៤ពាន់រៀល
-សាច់បីជាន់ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៤ពាន់រៀល
-សាច់ឆ្អឹងជំនីជ្រូក ១គីឡូក្រាម ៣ម៉ឺនរៀល
-សាច់ក្រកសាច់ជ្រូក ១គីឡូក្រាម ៤ម៉ឺនរៀល
តម្លៃសាច់មាន់
-មាន់ស្វិត ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៨ពាន់រៀល
-មាន់ស្រែ ១គីឡូក្រាម ៣ម៉ឺនរៀល
-មាន់បីសាស ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៣ពាន់រៀល
-សាច់ទា ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
តម្លៃសាច់ត្រី
-ត្រីទួកងៀត ១គីឡូក្រាម ៦ម៉ឺនរៀល
-ត្រីកាថូងៀត ១គីឡូក្រាម ៨ម៉ឺនរៀល
-ត្រីកេះ ១គីឡូក្រាម តម្លៃ ១៨ម៉ឺនរៀល
-ត្រីកាហើម ១គីឡូក្រាម ៤ម៉ឺន ៨ពាន់រៀល
-ត្រីអន្តែងងៀត ១គីឡូក្រាម ៥ម៉ឺនរៀល
-បង្គាក្រៀមធំ ១គីឡូក្រាម ២៥ម៉ឺនរៀល
-បង្គាក្រៀមតូច ១គីឡូក្រាម ១៨ម៉ឺនរៀល
-មឹកយីហឺធំ ១គីឡូក្រាម តម្លៃ ១៩ម៉ឺនរៀល
-មឹកយីហឺតូច ១គីឡូក្រាម ១៥ម៉ឺនរៀល
តម្លៃពងមាន់ និងពងទា
-ពងមាន់ ១០គ្រាប់ ៦ពាន់រៀល
-ពងទា ១០គ្រាប់ ៥ពាន់ ៥០០រៀល
សូមបញ្ជាក់ថា សម្រាប់ហាងឆេងប្រាក់ដុល្លារ នៅព្រឹកថ្ងៃទី១១ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២៣នេះ ពុំមានការម្រែម្រួលនោះទេ ក្នុង ១០០ដុល្លារ ទិញចូលតម្លៃ ៤១ម៉ឺន ២ពាន់រៀល និងលក់ចេញតម្លៃ ៤១ម៉ឺន ៨ពាន់ ៦០០រៀល៕ ដោយ៖ ឆៃហួត








