តម្លៃមុខម្ហូប ក្នុងផ្សារកណ្តាល នៃរាជធានីភ្នំពេញ នៅថ្ងៃទី១៦ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២៣
ភ្នំពេញ ៖ តម្លៃមុខម្ហូប ក្នុងផ្សារកណ្តាល សង្កាត់ផ្សារកណ្តាកទី១ ខណ្ឌដូនពេញ នៃរាជធានីភ្នំពេញ សម្រាប់នៅព្រឹកថ្ងៃទី១៦ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២៣ ក្នុងនោះ រួមមាន៖
តម្លៃសាច់ជ្រូក
-សាច់បីជាន់ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៣ពាន់រៀល
-សាច់សុទ្ធ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៣ពាន់រៀល
-សាច់ជាប់ឆ្អឹងជំនី ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៧ពាន់រៀល
-ឆ្អឹងជំនី ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
តម្លៃសាច់គោ
-សាច់សុទ្ធ ១គីឡូក្រាម ៤ម៉ឺនរៀល
-សាច់ចំឡក ១គីឡូក្រាម ៤ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-សាច់ស្លម្ជូ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៤ពាន់រៀល
-សាច់ក្រកជ្រូក ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
តម្លៃសាច់មាន់
-មាន់បីសាស ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៤ពាន់រៀល
-មាន់ស្រែ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៨ពាន់រៀល
-មាន់សាច់ ១គីឡូក្រាម ៩ពាន់រៀល
តម្លៃសាច់ទា
-ទាកាប៉ា ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺនរៀល
-ទាសំពៅ ១ក្បាល ១ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
តម្លៃសាច់ត្រី
-ត្រីឌៀប ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៧ពាន់រៀល
-ត្រីទួក ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺនរៀល
-ត្រីពោ ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ២ពាន់រៀល
-ត្រីទីឡាបយ៉ា ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ២ពាន់រៀល
-ត្រីក្រាញ់ ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-ត្រីអន្តែង ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៣ពាន់រៀល
តម្លៃគ្រឿងសមុទ្រ
-ត្រីសាបាក់ ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-មឹក ១គីឡូក្រាម ៣ម៉ឺនរៀល
-បង្គា ១គីឡូក្រាម ៤ម៉ឺនរៀល
-ក្តាមសេះ ១គីឡូក្រាម ៤ម៉ឺនរៀល
-ក្តាមថ្ម ១គីឡូក្រាម ៥ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-ងាវ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-បង្កង ១គីឡូក្រាម ៥ម៉ឺនរៀល
តម្លៃស្ពៃ
-ស្ពៃក្រញ៉ាញ់ ១គីឡូក្រាម ៥ពាន់រៀល
-ស្ពៃក្តោប ១គីឡូក្រាម ៦ពាន់រៀល
-ស្ពៃចង្កឹះ ១គីឡូក្រាម ៨ពាន់រៀល
-ស្ពៃតឿ ១គីឡូក្រាម ៦ពាន់រៀល
តម្លៃពងមាន់ និងពងទា
-ពងទា ចំនួន ១០គ្រាប់ ៦ពាន់រៀល
-ពងមាន់ ចំនួន ១០គ្រាប់ ៦ពាន់រៀល
សូមបញ្ជាក់ថា ហាងឆេងប្រាក់ដុល្លារ នៅព្រឹកថ្ងៃទី១៦ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២៣ ពុំមានការម្រែម្រួល ក្នុង ១០០ដុល្លារ ទិញចូលតម្លៃ ៤១ម៉ឺន ២ពាន់រៀល និងលក់ចេញតម្លៃ ៤១ម៉ឺន ៨ពាន់ ៦០០រៀល ដោយឡែក តម្លៃមុខម្ហូបមួយចំនួន គឺមានការខុសតម្លៃគ្នា បន្តិចបន្តួចប៉ុណ្ណោះ៕ ដោយ៖ ឆៃហួត


