តម្លៃមុខម្ហូប ក្នុងផ្សារកណ្តាល នៃរាជធានីភ្នំពេញ នៅថ្ងៃទី១៦ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២៣

ភ្នំពេញ ៖ តម្លៃមុខម្ហូប ក្នុងផ្សារកណ្តាល សង្កាត់ផ្សារកណ្តាកទី១ ខណ្ឌដូនពេញ នៃរាជធានីភ្នំពេញ សម្រាប់នៅព្រឹកថ្ងៃទី១៦ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២៣ ក្នុងនោះ រួមមាន៖

តម្លៃសាច់ជ្រូក
-សាច់បីជាន់ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៣ពាន់រៀល
-សាច់សុទ្ធ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៣ពាន់រៀល
-សាច់ជាប់ឆ្អឹងជំនី ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៧ពាន់រៀល
-ឆ្អឹងជំនី ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល

តម្លៃសាច់គោ
-សាច់សុទ្ធ ១គីឡូក្រាម ៤ម៉ឺនរៀល
-សាច់ចំឡក ១គីឡូក្រាម ៤ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-សាច់ស្លម្ជូ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៤ពាន់រៀល
-សាច់ក្រកជ្រូក ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល

តម្លៃសាច់មាន់
-មាន់បីសាស ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៤ពាន់រៀល
-មាន់ស្រែ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៨ពាន់រៀល
-មាន់សាច់ ១គីឡូក្រាម ៩ពាន់រៀល

តម្លៃសាច់ទា
-ទាកាប៉ា ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺនរៀល
-ទាសំពៅ ១ក្បាល ១ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល

តម្លៃសាច់ត្រី
-ត្រីឌៀប ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៧ពាន់រៀល
-ត្រីទួក ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺនរៀល
-ត្រីពោ ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ២ពាន់រៀល
-ត្រីទីឡាបយ៉ា ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ២ពាន់រៀល
-ត្រីក្រាញ់ ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-ត្រីអន្តែង ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៣ពាន់រៀល

តម្លៃគ្រឿងសមុទ្រ
-ត្រីសាបាក់ ១គីឡូក្រាម ១ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-មឹក ១គីឡូក្រាម ៣ម៉ឺនរៀល
-បង្គា ១គីឡូក្រាម ៤ម៉ឺនរៀល
-ក្តាមសេះ ១គីឡូក្រាម ៤ម៉ឺនរៀល
-ក្តាមថ្ម ១គីឡូក្រាម ៥ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-ងាវ ១គីឡូក្រាម ២ម៉ឺន ៥ពាន់រៀល
-បង្កង ១គីឡូក្រាម ៥ម៉ឺនរៀល

តម្លៃស្ពៃ
-ស្ពៃក្រញ៉ាញ់ ១គីឡូក្រាម ៥ពាន់រៀល
-ស្ពៃក្តោប ១គីឡូក្រាម ៦ពាន់រៀល
-ស្ពៃចង្កឹះ ១គីឡូក្រាម ៨ពាន់រៀល
-ស្ពៃតឿ ១គីឡូក្រាម ៦ពាន់រៀល

តម្លៃពងមាន់ និងពងទា
-ពងទា ចំនួន ១០គ្រាប់ ៦ពាន់រៀល
-ពងមាន់ ចំនួន ១០គ្រាប់ ៦ពាន់រៀល

សូមបញ្ជាក់ថា ហាងឆេងប្រាក់ដុល្លារ នៅព្រឹកថ្ងៃទី១៦ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០២៣ ពុំមានការម្រែម្រួល ក្នុង ១០០ដុល្លារ ទិញចូលតម្លៃ ៤១ម៉ឺន ២ពាន់រៀល និងលក់ចេញតម្លៃ ៤១ម៉ឺន ៨ពាន់ ៦០០រៀល ដោយឡែក តម្លៃមុខម្ហូបមួយចំនួន គឺមានការខុសតម្លៃគ្នា បន្តិចបន្តួចប៉ុណ្ណោះ៕ ដោយ៖ ឆៃហួត

ងីម ឆៃហួត
ងីម ឆៃហួត
ជាអ្នកយកព័តមានសន្តិសុខសង្គម នៅស្ថានីយទូរទស្សន៍អប្សរា ចាប់ពីឆ្នាំ២០១៥ រហូតមកដល់ ឆ្នាំ២០២២ បច្ចប្បន្ននេះ ដោយធ្លាប់បានឆ្លងកាត់បទពិសោធន៍ និងការលំបាក ព្រមទាំងបានចូលរួមវគ្គបណ្ដុះបណ្ដាលវិជ្ជាជីវៈអ្នកសារព័ត៌មានជាច្រើនលើកផងដែរ។
ads banner
ads banner
ads banner